Over Schadenet Van Beek

Schadenet Van Beek is vanaf 1968 actief in Apeldoorn als autoschadeherstelbedrijf. In de afgelopen decennia hebben wij ons ontwikkeld tot een uitstekende en betrouwbare partner voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Wij werken constant aan het optimaliseren van onze processen om zo de hoog mogelijke kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren.

Wij zijn dan ook geselecteerd als aangesloten schadehersteller voor vrijwel alle verzekeraars en landelijke en regionale leasemaatschappijen.  

Onze kernwaarden richten zich op het mobiel houden van u als klant, want autoschade komt altijd onverwacht. Korte doorlooptijden en een snelle, soepele afwikkeling. Schadenet Van Beek handelt schadeherstel af met uw lease maatschappij, verzekeraar of tussenpersoon. Hierdoor hoeft u meestal het schadebedrag niet voor te schieten en heeft u minder of zelfs geen eigen risico!

Tevens garanderen de ISO 9001, ISO 14001 en FOCWA certificering kwalitatief herstel van de schade volgens de modernste technieken en krijgt u op alle werkzaamheden vier jaar garantie. Ook zijn wij gecertificeerd conform Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren.

Locatie vestiging

Wij zijn gevestigd in Apeldoorn op bedrijventerrein Malkenschoten aan  de Nagelpoelweg. Uitstekend gelegen aan de uitvalswegen aan de zuid kant van Apeldoorn en daardoor zeer goed bereikbaar vanaf de snelwegen A1 en A50. Maar ook van uit de omliggende dorpen zoals Beekbergen, Lieren, Loenen, Eerbeek, Hoendeloo en Klarenbeek zijn wij zeer goed bereikbaar.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak