Hagel- en stormschade aan uw auto

Een flinke hagelbui kan in zeer korte tijd zeer ernstige autoschade veroorzaken. De gevolgen van zo'n hagelbui bestaat vaak uit tientallen deukjes in het dak en motorkap van auto's. Schade waar u nog mee de weg op kunt, maar waar u waarschijnlijk zo snel mogelijk van af wilt.

Uitdeuken zonder spuiten

In veel gevallen kunnen de deuken (indien er geen lakschade is) er efficiënt uitgedeukt worden door ze te restylen. Deze methode staat ook wel bekend als 'uitdeuken zonder spuiten'. Dit is een zeer effectieve manier om autoschade te herstellen. We hebben bij Schadenet van Beek experts in dienst op het gebied van restylen.

Stormschade

In Nederland gaat het steeds harder waaien. Het stormt ook steeds vaker. Takken, soms zelfs hele bomen of ander 'los' materiaal waait rond en de kans dat er iets op uw auto beland is hierbij zeker aanwezig.

In geval van hagelschade of stormschade is Schadenet Van Beek hét adres in Apeldoorn om contact mee op te nemen. Onze vakkundige medewerkers restaureren uw auto weer alsof er nooit iets mee gebeurd is.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak